Open air almelO: Het 3 daagse GRATIS evenement waar je bij moet zijn!

agenda 2024

Kom van 29 t/m 31 augustus naar de bruisende binnenstad om samen te genieten van drie onvergetelijke dagen vol muziek, sport, eten, drinken en entertainment!

29

DO AUG

HOLLANDSE AVOND

HOLLANDSE AVOND

JANNES

MARCO SCHUITEMAKER

30

VR AUG

PROFRONDE ALMELO

PROFRONDE ALMELO

DJ La Fuente

31

ZA AUG

 BOULEVARD ALMELO

 BOULEVARD NIGHT

Broederliefde

Trobi

DJ Rawson

27

ZO AUG

FOODTRUCKS & KIDS PROGRAMMA

FOODTRUCKS & KIDS PROGRAMMA

vier dagen volop genieten

 

dOnderdag 29 Augustus
Hollandse avond

Beleef de ultieme Hollandse Avond op donderdag 29 augustus in het bruisende centrum van Almelo! Geniet volop van Nederlandse hits met liveoptredens van niemand minder dan: Jannes en Marco Schuitmaker! Zij zullen er gegarandeerd een top feest van maken met jullie. Deze avond staat geheel in het teken van gezelligheid en Hollandse meezingers. Kortom, het wordt een grandioos feest en zeker een avond voor in de boeken. GRATIS TOEGANG!

vrijdag 30 Augustus
Profronde Almelo

Woon de 40e editie van de legendarische Profronde van Almelo bij op vrijdag 30 augustus! Ontdek de spanning, snelheid en adrenaline van de wielersport in het centrum van Almelo. Neem deel aan diverse activiteiten en moedig de renners aan terwijl ze met hoge snelheid voorbijrazen. Tijdens de race en na afloop is er een muziekprogramma op het Marktplein waar je kunt genieten van een gezellige avond. GRATIS TOEGANG!

Djopzz – Advizius Business Event

Speciaal voor sponsoren en ondernemers is er het Djopzz – Advizius Business Event.
Wilt u meedoen met dit business to business event? Bekijk dan hier de mogelijkheden.

Zaterdag 31 Augustus
Boulevard almelo

Ervaar een bruisende zaterdag tijdens Boulevard Almelo op zaterdag 26 augustus! Geniet van een veelzijdig middagprogramma vol culturele en sportieve activiteiten voor jong en oud, samengesteld in samenwerking met diverse bedrijven en verenigingen.

’s Avonds transformeert Boulevard Almelo in een sfeervolle en gezellige plek waar feesten, gezelligheid, entertainment en vooral het genieten centraal staan. Tijdens deze avond zullen DJ Rawson en Trobi jullie een onvergetelijke avond bezorgen. GRATIS TOEGANG!

zondag 27 Augustus
Food truck & kids event

Kom en geniet op zondag 27 augustus van het ultieme Food Truck Event & Kidsparty in het centrum van Almelo. Ontdek streetfood uit alle hoeken van de wereld tijdens het Food Truck Event. Terwijl je geniet van het heerlijke eten, kunnen de kinderen zich vermaken tijdens de Kids Party, waar een groot podium staat. Dit evenement is de perfecte gelegenheid om het weekend af te sluiten met je gezin. Kortom, een dag vol smaak, gezelligheid en plezier. GRATIS TOEGANG!

Over Open Air Almelo

Ontdek Open Air Almelo:
Hét nieuwe
evenement dat de stad doet bruisen!

Bereid je voor op een onvergetelijk evenement: Open Air Almelo! Dit gratis toegankelijke gloednieuwe festival, dat drie dagen duurt, transformeert de stad van Almelo in een bruisend jasje vol muziek, cultuur en entertainment. Van donderdag tot en met zondag biedt Open Air Almelo een divers programma voor alle leeftijden, met activiteiten die de lokale gemeenschap samenbrengen en bezoekers van ver verwelkomen.

Word sponsor van dit

fantastische evenement

Dit veelzijdige festival biedt een unieke kans voor bedrijven om in de schijnwerpers te staan en hun betrokkenheid bij de lokale gemeenschap te tonen. Met een breed scala aan muziek, cultuur en entertainment, trekt Open Air Almelo bezoekers van alle leeftijden en achtergronden, waardoor het de perfecte gelegenheid is om jouw bedrijf onder de aandacht te brengen.

Als sponsor van Open Air Almelo profiteer je van een uitstekende zichtbaarheid en de kans om je merk te associëren met een positieve en opwindende ervaring. Bovendien draag je bij aan de verrijking van de lokale cultuur en gemeenschap. Onze sponsorpakketten zijn zorgvuldig ontworpen om een breed scala aan mogelijkheden te bieden die passen bij de behoeften en doelen van jouw bedrijf.

De sponsorcommissie van Open Air Almelo staat klaar om met jou samen te werken en de perfecte samenwerking te creëren.

doe mee

Word sponsor!