Selecteer een pagina

Djopzz – advizius Business event

OPEN AIR ALMELO 30 AUGUSTUS 2024

PROGRAMMA BUSINESS EVENT VRIJDAG 25 AUGUSTUS 2023

Ben je gek op fietsen en wil je een onvergetelijke dag beleven vol gezelligheid, leerzame momenten en nieuwe contacten? Meld je dan nu aan voor het Profronde Wieler Event op vrijdag 30 augustus 2024. Je beleeft een dag vol sportiviteit, inspiratie en culinaire hoogstandjes. Daarnaast wordt natuurlijk ook aandacht besteed aan het 40-jarige jubileum van de Profronde!

Programma 2024:

Het programma op de vrijdagmiddag 30 augustus ziet er als volgt uit:

  • Welkom met koffie/thee en iets lekkers
  • Mountainbike of gravelbike tour (voor meer info hierover zie bijlage) onder begeleiding van een oud profwielrenner (Bike Challenges)
  • Informeel BBQ diner inclusief drankjes bij Ledeboer in Almelo, een Bib Gourmand restaurant

 

 

Kosten

Dit leuke en gezellige programma kunnen we organiseren voor een interessante prijs waarbij je als bedrijf ook de Profronde ondersteunt. De prijs is inclusief de gehele organisatie, deskundige begeleiding bij de mountainbike/gravelbike-tour en een diner bij restaurant Ledeboer waar je kunt genieten van BBQ-gerechten, prachtige wijnen of een koud biertje.

  • Pakket prijs voor tien deelnemers en logo op website = € 1.250,- ex BTW
  • Pakket prijs voor vijf deelnemers en logo op website = €    700,- ex BTW

Eventuele bijkomende kosten: – het beschikbaar stellen van een mountain- of gravelbike en helm kost € 25,- per persoon en kaarten voor de VIP-tent ’s avonds zijn € 140,- ex BTW per kaart (reguliere prijs is € 150,-).

MEEDOEN? SCHRIJF JE IN!

Wil je ook meedoen aan deze onvergetelijke ervaring?
Schrijf je dan in dmv onderstaand formulier of stuur een mail naar maudvangeel@ontplooj.nl.