Selecteer een pagina

OPEN AIR ALMELO

OPEN AIR ALMELO

OPEN AIR ALMELO 29 T/M 31 AUGUSTUS 2024

Boulevard Outdoor keert terug in Almelo onder het feestelijke concept Open Air Almelo!

Het ultieme vierdaagse evenement in de bruisende binnenstad op het marktplein.

Boulevard Entertainment en het bestuur van de Profronde Almelo slaan de handen in één om het evenement voor Almelo te organiseren, namelijk: Open Air Almelo. Dit vierdaagse evenement in de bruisende binnenstad van Almelo, dat van 29 tot en met 31 augustus plaatsvindt, belooft een gezellige belevenis te worden. Een agenda boordevol grootse festiviteiten, gezelligheid en vermaak voor jong en oud. Almelo Open air is gratis toegankelijk en voor alle leeftijden.

Hollandse Avond | Donderdag 29 augustus (Jannes / Marco Schuitmaker)
Op de eerste avond, 24 augustus, staat de Hollandse avond gepland met niemand minder dan artiesten als Jannes en Marco Schuitmaker. Een avond vol Hollandse hits en meezingers.

Profronde | Vrijdag 30 augustus (Dj La Fuente)
Wielerliefhebbers kunnen hun hart ophalen tijdens de 39e editie van de Profronde. Na afloop van de race vindt er een muziekprogramma op het Marktplein plaats met DJ La Fuente.

Boulevard Outdoor Stage | Zaterdag 31 augustus (Broederliefde / Trobi)
Bezoekers kunnen genieten van een veelzijdig middagprogramma vol culturele en sportieve activiteiten voor jong en oud, samengesteld in samenwerking met diverse bedrijven en verenigingen. In de avond transformeert het marktplein zich om naar Boulevard Almelo… Een sfeervolle en gezellige plek waar feesten, gezelligheid en entertainment centraal staan. Deze avond wordt gevuld met optredens van niemand minder dan Broederliefde en Trobi.

Dance, Kids & Foodtrucks. Closing Open Air | Zaterdag 31 augustus
Het ultieme Food & Kids Event. Terwijl je geniet van een heerlijk hapje bij Ambachtelijk Almelo en drankje op het plein, kunnen de kinderen zich vermaken tijdens de Kids Party, waar een groot podium staat. De dag begint met dansshows wat overgaat op het kinderprogramma. We sluiten Open Air Almelo af met een dj. Dit is de perfecte gelegenheid om het gezellige weekend af te sluiten met je gezin. Kortom, een dag vol smaak, gezelligheid en plezier.

Open Air Almelo staat voor een groots feest waar gezelligheid, muziek, sport, eten, drinken en entertainment centraal staan en samenkomen. Mis de eerste editie van open air Almelo niet en zorg dat je erbij bent van 24 tot en met 27 augustus. Het belooft een onvergetelijk feest te worden in de bruisende binnenstad van Almelo!

Hire Me

Vragen over Open air almelo?